shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


Партньори

Форум Hobbykafe.com

  >>  Пеларгонии - мушкато, сакъзчета (5001-5089)   >>   Сакъзчета - pelargonium peltatum

image Сакъзчета - pelargonium peltatum
Сакъзчета - pelargonium peltatum
Поради голямата натовареност на разсадника временно спираме приемането на поръчки.

Разсади мушкато и сакъзи

Предварителната заявка за разсади се дава минимум 3 месеца по-рано от датата на получаване на разсадите за лятно-есенния сезон, за получаване през пролетта заявките за разсади на многогодишни растения се приемат от началото на ноември до изчерпване на количествата, пролетни разсади на едногодишни растения, мушкато и сакъзи се приемат от началото на февруари до изчерпване на количествата.

Разсадите се изпращат от края на април, основно през май по ред на заявяване, като преди изпращането ще се свържем с вас за доуточняване датата на изпращане.

Когато Вашата поръчка бъде готова за изпълнение ще получите уведомителен мейл за периода, в който може да бъде изпратена, моля, прегледайте внимателно мейла, преди да отговорите! Растенията се пазят в срока, посочен в мейла, при по-късно потвърждаване е възможно някои растения вече да не са налични.


Алпийско сакъзче червено (5012) Алпийско сакъзче червено (5012)
Предварителна поръчка на пролетни разсади! Разсад сакъз и мушкато в сак...
Pelargonium Tornado Bicolor Duet- бръшлянолистно каскадно сакъзче (5073) Pelargonium Tornado Bicolor Duet- бръшлянолистно каскадно сакъзче (5073)
Предварителна поръчка на пролетни разсади! Разсад сакъз и мушкато в сак...
Pelargonium Tornado White - бръшлянолистно каскадно сакъзче (5081) Pelargonium Tornado  White - бръшлянолистно каскадно сакъзче (5081)
Предварителна поръчка на пролетни разсади! Разсад сакъз и мушкато в сак...
Pelargonium Tornado Carmine - бръшлянолистно каскадно сакъзче (5075) Pelargonium Tornado Carmine - бръшлянолистно каскадно сакъзче (5075)
Предварителна поръчка на пролетни разсади! Разсад сакъз и мушкато в сак...login