shopping cart image

Количката е празна
Общо: 0.00 лв.


Партньори

Форум Hobbykafe.com


Общи условия за поръчка

I.1. Настоящите общи условия регулират отношенията между разсадник Градина Солей, наричан за краткост ПРОДАВАЧ, и ПОЛЗВАТЕЛИТЕ на уебсайт gradinasoleil.com, наричан по- долу електронна платформа.
2. Сайтът gradinasoleil.com е специализирана електронна платформа за продажбата на РАСТЕНИЯ- цветя, семена, луковици, посевен материал и др. описани и подредени в раздели,по вид, сорт, цена и др. характеристики.
3. Данни за ПРОДАВАЧА:
Наименование: Градина Солей, ЗП Михаела Петрова Иванова, адрес на регистрация с.Чепинци, ул.Ангел Илчев №4, без стационарен обект
тел. 0895 754 795
- Еик/БУЛСТАТ 130528360
- Регистрация №283 като земеделски производител в Българска агенция по безопастност на храните
- Удостоверение за вписване в регистър на производители ,заготвители и търговци на посевен и посадъчен материл за производство и търговия на посадъчен материал №517ПОТ5043,гр.София , ИАСАС
- Разрешение за производство на посадъчен материл №2681,гр.София, ИАСАС

4.Обект на продажба:
Обект на продажба в този уебсайт са растения предоставени от електронния магазин след заявяване на поръчка от купувач.
Електронният магазин не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.
Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална, към момента на поръчката.
Цените на магазина са брутни цени и не включват разходите за доставка. Разходите за доставка се поемат от купувача.


Начин на разплащане:
Начина на разплащане е при доставката чрез услугата „наложен платеж”. При този вид плащане на посочения от Вас адрес идва представител от куриерска фирма, за което предварително сте уведомен.

При издаването на фактури не се начислява ДДС, основание-чл.113, ал.9 от ЗДДС.



С приемане на общите условия за ползване на услугите, предоставяни от gradinasoleil.com , Ползвателите изрично се съгласяват, че gradinasoleil.com има право да обработва личните им данни, предоставени за целите на изпълнението на услугите.



gradinasoleil.com не носи отговорност по отношение на действия, извършвани посредством предоставена невярна информация от потребител. Личните данни, записани при регистрация на клиента, се считат за строго конфиденциални и никога няма да се предоставят на трети лица. Информацията ще се използва единственно и само за изпълнение на поръчката Ви.


gradinasoleil.com ще разкрие личната Ви информация без уведомление само ако това бъде изискано от закона.






II. УСЛОВИЯ ЗА ОТКАЗ НА ИЗВЪРШЕНА ПОРЪЧКА.

1. Когато Вашата поръчка бъде окомлектована ще получите уведомителен имейл. Поръчки, непотвърдени/непотърсени в рамките на 7 дни от изпращането на уведомителния имейл ще се считат за отказани.

2.Извършената поръчка може да се откаже във всеки един момент преди да бъде изпратена от Търговеца до Потребителя.

3.Отказът се осъществява чрез емейл до търговеца или по телефона.


III. УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА.
1. Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. Това става чрез изрично обаждане по телефон от страна на Потребителя или по електронна поща с обратен отговор от ПРОДАВАЧА.
2. Правото на отказ по т.43 не се прилага в следните случаи:
- за доставка на жива стока, в това число- живи растения сладководни и морски риби, растения, корали, безгръбнчни и други водни обитатели; ТЕЗИ СТОКИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ И НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАМЯНА.
- за доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка;
3. В случай, че потребителят упражни правото си на отказ по т. 2, Търговецът е задължен да му възстанови в пълен размер платените от потребителя суми не по-късно от30 календарни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор, освен в случаите, когато стоката е вече изпратена и правото на отказ е извършено след изпращането й.
4. Транспортните разходи си остават за сметка на Потребителя.



Внимание:
Забранено е копирането /освен за нетърговски лични цели/, предаването, разпространението, съхранението или по какъвто и да е друг начин използване на част или цялото съдържание на уебсайта gradinasoleil.com в каквато и да било форма.


дата на последна актуализация:24.05.2018г.


login